Tips bij navigatie

Enkele tips om u wegwijs te maken in het digitale dossier #Zorgtrend:

 

Nieuwsgierig naar de hoofdtrends?
Op de hoofdpagina ziet u een carrousel met vijf afbeeldingen. Klik op de afbeelding van de trend waarvan u meer wilt weten. U wordt dan direct doorgeleid naar de pagina over deze trend.

 

Nieuwsgierig naar de subtrends?
Op de pagina van een hoofdtrend ziet u bij ‘Lees verder’ de subtrends staan. Wanneer u klikt op de woorden die gehighlight zijn, wordt u doorgeleid naar cijfers over deze subtrend.

 

Hoe ga ik naar een andere subtrend of hoofdtrend?
U kunt navigeren via de browserknoppen, of – om naar het beginscherm terug te keren – klikken op FWG #Zorgtrend. Om naar een bepaalde subtrend te gaan, klikt u rechtsboven op Menu. U kunt daar een subtrend kiezen.

 

Hoe lees ik de cirkel-, staaf- en lijndiagrammen?
De diagrammen geven in eerste instantie informatie weer van alle categorieën. Wilt u alleen een bepaalde categorie (jaar/branche etc.) zien? Klik dan de andere categorieën uit. Deze worden doorgestreept. De eenheid (jaren, percentages, euro’s) vindt u in de grafiektitel. De scores vindt u door met uw muis te schuiven over de staven, lijnpunten of taartpunten.

 

Waar vind ik de bron?
Wanneer u op de pagina van een subtrend bent zult u zien dat sommige woorden gehighlight zijn. Wanneer u hier op klikt wordt u doorgeleid naar de achterliggende bron.